Sportolók

Egyéni sportolók

Hazánkban a vitorlázás terén – talán a sportág hazai sajátosságaiból fakadóan –kevesen mernek egy-egy sportoló mellett tartósan letáborozni. Pedig napjainkra már kialakult az a tehetséges utánpótlás bázis, akik megérdemelnének némi tartós támogatást, asszisztenciát, netán menedzselést. Nos, csapatunk a Balatonfüredi Yacht Club stratégiai partnereként erre tesz kísérletet. A támogatott sportolók között megtalálhatók többszörös olimpikonok épp úgy, mint az iskolás évek elején járó világmegváltó tervekkel bíró tinik. Segítünk támogató felkutatásban, eszközbeszerzésben, edző kiválasztásban, de akár egységek, egyesületek közötti ismerkedésben is. Egyénre szabott konstrukciókkal biztosítjuk a megfelelő szaktudást versenyzőink részére.

Vadnai Benjamin

Benjamin 2012 áprilisában ott állhatott a dobogó legfelső fokán a Buenos Airesben rendezett McLaren Laser 4.7 világbajnokságon. Ezzel a rendkívüli eredménnyel Benji a magyar vitorlás sport történetének első ifjúsági világbajnoka lett. Célja a kvalifikáció megszerzése a Rió 2016 olimpiai játékokra.

Vadnai Jonatán

Vadnai Jonatán 2012-ben sikeres hajóosztály váltást követően bátyja nyomdokaiba lépve, korosztályában az európai kontinens legjobbjaként állhatott dobogóra a Breitenbrunnban megrendezett Laser 4.7 Európa bajnokságon. 2013ban hazai vizeken, a Balatonfüreden megrendezésre kerülő Balaton Laser Worlds 2013 világbajnokságon szeretne ismét jól szerepelni.

Detre Diána

1999-ben kezdett szörfözni versenyszerűen. 2002-től vett részt nemzetközi versenyeken. 2003-ban 64. volt a világbajnokságon. A hazai mistral bajnokságon hatodik volt. 2004-ben a cesmei vb-n 51. volt. A sopoti Eb-n 33. helyen végzett. Esélyes volt az ötkarikás szereplésre, de a válogatón nem tudta kiharcolni az indulási jogot. A főiskolás vb-n ötödik volt. Az ob-n a legjobb női versenyzőnek járó díjat kapta meg.

Gádorfalvi Áron

Gádorfalvi Áron magyar szörfversenyző. 2012-ben ötödik olimpiáján vesz részt. 1990 óta szörfversenyző. 1993-ban az Axon SE versenyzőjeként negyedik volt a könnyűsúlyú magyar bajnokságon.